Håndlavede stearinlys hos Tranum Lys og Glas

Stearinlys bringer hygge og stemning til hverdag og særlige lejligheder. Hos Tranum Lys og Glas tilbyder jeg et bredt udvalg af levende lys, som er velegnede til barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag eller en anden fest - samt kan skabe hygge i hverdagen. I butikken føres et bredt udvalg af farver og lys-typer. Stearinlysene er af høj kvalitet og fremstilles af mig på gården i Tranum, nær Fjerritslev, Aabybro og Blokhus. Udover stearinlys beskæftiger jeg mig også med glaskunst og keramik, hvor jeg laver en masse kreative, sjove ting.

Siden 1968 har Tranum Lys og Glas tilbudt et udvalg af stearinlys, som afspejler den absolut bedste kvalitet. Med henblik på fortsat at kunne tilbyde et spændende, kvalitetsrigt og særligt udvalg af lys - som du ikke kan finde i dit supermarked - har jeg nøje udvalgt leverandører, som tilbyder stearinlys og bloklys i den fineste kvalitet. Det reflekterer lysene i min butik - det er kram.

Stearinlys i alle farver og former

Hos Tranum Lys og Glas kan du finde alt inden for stearinlys, og jeg kan endvidere tilbyde bloklys. Mange stearinlys og bloklys i butikken er håndlavede / håndstøbte og gennemfarvede, og kvaliteten er upåklagelig ved hvert enkelt lys. Du kan også finde særlige lys til jul, hvor de røde, hvide og grønne farver naturligvis er populære, og jeg tilbyder ligeledes lys til brug i juledekorationer.

Vil du have håndlavede lys i dit hjem?


Er du blevet nysgerrig på butikkens udvalg af håndlavede lys, er du velkommen til at ringe på telefon 21 56 33 05. Jeg svarer naturligvis gerne på alle dine spørgsmål, og hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning. Du kan finde min butik på Ejstrupvej 11 i Tranum - og butikken har derfor en del kunder fra både Fjerritslev, Blokhus og Aabybro. Jeg glæder mig til at bidrage med den særlige hygge til din fest eller i din hverdag.

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Tranum Lys og Glas
Jonna Skydt Andersen
Ejstrupvej 11, Tranum
9460 Brovst
98 23 52 44
21 56 33 05 
tranumlysogglas@mail.dk
CVR: 37 43 09 78